Υλικά:
-1 Κρίθινη κουλούρα
-2-3 Ώριμες ντομάτες
-παραδοσιακό καλυμνικο τυρί(κοπανιστή) ή φέτα
-1 αγγούρι
-ελιές
-κρεμμύδι
-αλάτι
-θρίμπη
-κάπαρη
-ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ραντίζουμε τις κρίθινες κουλούρες με νερό έτσι ώστε να μαλακώσουν για να μπορούν να φαγωθούν. Έπειτα ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα πάνω από την κουλούρα,στην συνέχεια κόβουμε την υπόλειπη νοτμάτα σε φέτες,μετα κόβουμε το αγγούρι και το στολίζουμε γύρω από το πιάτο για καλύτερη εμφάνιση, έπειτα ρίχνουμε τις ελιές,την κάπαρη και την θρίμπη.Τέλος βάζουμε το τυρί και το ελαιόλαδο και είναι έτοιμο για φάγομα...!