Υλικά:
1 κιλό σκάροι μεγαλούτσικοι
3 κρεμμυδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέτες,
3 ντομάτες γλυκές και πολύ ώριμες,
1 ποτήρι ελαιόλαδο,
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Αλάτίζουμε καλά τους σκάρους. Σε κατσαρολίτσα σε μέτρια φωτιά βράζουμε το κρεμμύδι με λίγο νερό μέχρι να μαραθεί. Χωριστά σε σιγανή φωτιά βράζουμε την ντομάτα (χωρίς νερό στο ζουμί της) μέχρι να μαραθεί και αυτή. Σε κατσαρόλα βάζουμε μια στρώση από το μαραμένο κρεμμύδι και τη ντομάτα, από πάνω βάζουμε τους σκάρους