Παραδοσιακές συνταγές

Παράδοση και Γεύση



paradosikgeush@gmail.com

Φουσκιάλο (Σπινιάλο)

2014-04-02 09:02

Υλικά:

1 κιλό φούσκες,

αλάτι χοντρό,

αλατισμένο νερό

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε τις φούσκιες και αφαιρούμε το περιεχόμενο τους το οποίο αλατίζουμε με χοντρό αλάτι και τις αφήνουμε έτσι για 2-3 ώρες, τις παστώνουμε. Κατόπιν τις βάζουμε στο αλατόνερο και κλείνουμε σε μπουκάλι με φελλό, αεροστεγώς, για να διατηρηθούν. Για να φαγωθούν ξεπλένουμε και προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι χυμό και κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.