Υλικά:
½ κιλό μακαρόνια
10 μεγάλες γαρίδες
10 μύδια μαύρα
1 πιπεριά κόκκινη
5 σκελίδες σκόρδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε χωρίς να αφαιρέσουμε το κεφάλι. Βάζουμε τις γαρίδες σ’ ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τα μύδια. Ρίχνουμε τα μύδια στο τηγάνι μαζί με τις γαρίδες και δυναμώνουμε τη φωτιά. Μόλις αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Μετά από δυο λεπτά προσθέτουμε το σκόρδο σε ροδέλες και την πιπεριά ψιλοκομμένη. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Βράζουμε τα μακαρόνια. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τις γαρίδες και τα μύδια. Ανακατεύουμε. Προσφέρουμε τη μακαρονάδα μας σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.